Klanttevredenheid

Het is voor ons van groot belang dat u tevreden bent over de zorg- en dienstverlening. Op de huisartsenposten voert iedereen zijn werk zo goed en nauwkeurig mogelijk uit. Toch kan het voorkomen dat u over sommige zaken minder tevreden bent.

Ontevreden of heeft u een compliment of suggestie?
Heeft u een klacht over de gang van zaken op de huisartsenpost of over de manier van handelen van de huisarts, doktersassistent en/of chauffeur dan willen wij dat graag van u horen. Wij nemen uw klacht serieus. In deze folder leest u waar u terecht kunt met uw klacht en hoe wij deze in behandeling nemen. Complimenten en suggesties kunt u doorgeven op de post of per mail aan de klachtbemiddelaar.

Samen het probleem oplossen
Heeft u een klacht dan kunt u dit direct bespreken met de betreffende huisarts, doktersassistent en/of chauffeur. Dit is de eenvoudigste en vaak snelste oplossing. Komt u er samen niet uit dan kunt u terecht bij de klachtbemiddelaar van de Huisartsenposten Amsterdam.

Hoe meldt u een klacht?

Voor klachten kunt u contact opnemen met mevrouw I. Doyer, klachtenbemiddelaar, telefoonnummer 020- 3445377.

Schriftelijk:
Huisartsenposten Amsterdam
T.a.v. de klachtbemiddelaar
Antwoordnummer 9001 (geen postzegel nodig)
1000 VT Amsterdam

Via e-mail: 
mailto:i.doyer@huisartsenpostenamsterdam.nl

Klachtbemiddeling: laagdrempelig en direct
De klachtbemiddelaar neemt binnen enkele dagen telefonisch contact met u op en bespreekt uw klacht. Zij adviseert en zoekt samen met u naar een oplossing. Hoor en wederhoor is essentieel voor een goede klachtbemiddeling. Uiteraard kunt u ook per mail, telefoon of brief een klacht indienen. Uw klacht wordt met de betreffende huisarts of doktersassistent besproken en aan u teruggekoppeld. Soms is er rechtstreeks contact met de behandelaar of wordt een bemiddelingsgesprek afgesproken.

 

Mededelingen

Vacature medisch managers

17 mei 2019

Wij zijn op zoek naar twee medisch managers. Een ...
Lees meer...

Nieuwe vacatures

09 mei 2019

Wij hebben vacatures voor: - Verpleegkundig specialist(en) (32 uur) ...
Lees meer...

Copyright © 2019 Huisartsenposten Amsterdam